ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

10.02.17

10.02.2017р. Б. / Реальні причини ненависті світу до Трампа

Неймовірна ненависть мейнстрімівських ЗМІ та лібералів до нового американського президента Дональда Трампа вже стала феноменом, який отримує масу різних пояснень. Проте, на думку співзасновника LifeSiteNews та його виконавчого директора Стіва Ялсеваца, більшість коментаторів не враховує глибинних причин антитрампівської кампанії, яка розвернулася практично по цілому світі.

На його думку, ненависть до Трампа – це ненависть тих, хто був переконаний у перемозі на президентських виборах у США, тих, хто вірив, що прихід до влади Гілларі Клінтон означитиме кінцеву перемогу нового антихристиянського глобалізму, який мав би ліквідувати національні суверенітети, докорінно перебудувати суспільну структуру й зменшити кількість населення Землі.

Обрання Дональда Трампа та обрання нової республіканської більшості в Сенат та Конгрес стало для прихильників цього нового глобалізму чимось на зразок руйнівного землетрусу. Саме тому вони вибухнули гнівом та істерикою, адже запаморочливе осягнення їхньої кінцевої перемоги виявилось відкладеним.

На думку Ялсеваца у цей глобалістський проект на даному етапі кооптовані корумповані структури ООН та ЄС, International Planned Parenthood та інші представники індустрії абортів і контрацепції, організацій, що виступають за контроль над народжуваністю, радикальні соціалістичні організації, лідери руху проти глобального потепління (які одночасно виступають за зменшення населення Землі та проповідують пантеїстичне обожнення природи), мейнстрімівські ЗМІ (які останнім часом показали себе джерелами фейків і брехливої пропаганди), ЛГБТ рух (який через накидання гендеризму руйнує сім’ю та фактично переслідує усіх незгідних з їхнім світоглядом), радикальні феміністки, марксистські, анархістські групи (які як правило отримують фінансування від Джорджа Сороса), масони й подібні до них угруповання.

Новий глобалізм та його організації, стверджує Ялсевац, щедро фінансується великими корпораціями та такими мільярдерами як Білл Ґейц, Майкл Блумберґ, Джордж Сорос, Воррен Баффет, Марк Цукерберґ та багато інших.

«Прогресиcти»-глобалісти у войовничому ісламізмі вбачають свого союзника, який би мав допомогти підірвати християнські фундаменти Заходу. Звідси, на думку Ялсеваца, така зацікавленість адептів глобалізму у масовій міграції мусульман в країни Заходу. Хоча, як зазначає Ялсевац, це дуже небезпечна гра, оскільки ісламський радикалізм ніколи не приховував свого прагнення до світового панування.

Вибір Трампа – це наслідок війни, яка ведеться проти залишків християнської цивілізації уже десятиліттями. До цього моменту, пише Ялсевац, війна була односторонньою – сили ложного «прогресу» провадили війну проти відносно пасивних і наївних християн. Прихід же Трампа до влади просто виставив перед очі загалу війну культури смерті проти культури життя. Це дає можливість багатьом визначитися, на якій вони стороні.

На думку Ялсеваца, не можливо переоцінити важливість теперішньої ситуації. Ще в 1976 році краківський кардинал Кароль Войтила, майбутній Папа Іван Павло ІІ звертав увагу христяин на серйозність ситуації: «Зараз ми знаходимося перед обличчям історичного конфлікту, який людство коли-небуть переживало. Я не думаю, що широке коло американського суспільства та більшість християнських спільнот усвідомлюють ситуацію у повній мірі. Зараз ми стикаємося з кінцевим протистоянням між Церквою та антицерквою, між Євангелієм та антиєвангелієм, між Христом та Антихристом».

І Дональд Трамп – не причина цього конфлікту. Просто його обрання винесло цей конфлікт на поверхню.

Тому, Ялсевац закликає християн молитися за успіх подальшої боротьби проти культури смерті.

Джерело:  Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар