ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

14.02.17

14.02.2017р. Б. / За 2014 рік в Європі легально абортували понад 2,5 млн дітей. Україна на другому місці

Відповідно до даних, опублікованих нещодавно Європейською статистичною службою (Євростат) на тему абортів у Європі, у 2014 році було здійснено понад 1,76 млн легальних «переривань вагітності». Ці дані стосуються лікарень та інших медичних закладів.

Найбільше абортів проведено в Росії – майже 930 тисяч (не враховуючи ті, що проведені в приватних лікарнях, які не охоплює статистика). В Україні легально вбили 116 тисяч дітей (.!?), в Німеччині 99,7 тис., в Румунії 78,4 тис., в Угорщині 32,6 тис., в Чехії 21,8 тис., в Португалії 16,5 тис., в Словаччині 10,5 тис.

Однак, як повідомляє Gosc.pl, насправді ці цифри набагато вищі, бо, наприклад, Франція, Іспанія, Великобританія і Італія не подали свої дані, а в попередні роки в цих країнах проведено до 700 тисяч абортів щороку (Великобританія – 197,6 тис. в 2012 р., Франція – 225,7 тис. в 2007 р., Іспанія 108,7 тис. в 2012 р., Італія 103,2 тис. в 2012 р.).

Це означає, що загальна сума дітей, яких легально вбили в Європі у 2014 році швидше за все значно перевищує 2,5 мільйонів.

Законодавство більшості держав Європи дозволяє проводити аборт за бажанням до третього місяця вагітності. На сучасному етапі жінки переривають вагітність фармакологічним шляхом.

Якщо пренатальне дослідження показує підозру на хворобу чи ваду розвитку у дитини, у більшості країн можна зробити аборт і на більш пізньому терміні вагітності.

Джерело:  Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар