ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

22.09.16

22.09.2016р. Б. / На "Марш за життя" до Запоріжжя!

Представники Духовної Ради Християнських Церков Запоріжжя запланували 2 жовтня провести в обласному центрі "Марш за життя", який має на меті пропаганду традиційних родинних цінностей.

Про це на прес-конференції, що відбулася 20 вересня, заявили духовні лідери Запорізького краю, — повідомляє РІСУ.

За їхніми словами, після маршу на головній площі обласного центру пройде молитва та короткі виступи керівників релігійних громад, представників церков. До заходу запрошують приєднатися всіх, хто бажає підтримати життя від початку та родинні цінності. Пастор християнської церкви «Сіон» Тетяна Ярмохіна розповіла, що це буде свято з радісною, світлою атмосферою.

Марш підтримала міська влада Запоріжжя, надавши безплатно місця для соціальної реклами.

Під час прес-конференції генеральний вікарій єпископа Харківсько-Запорізької дієцезії Римсько-Католицької Церкви Ян Собіло відзначив, що саме Запоріжжя провело перший «Марш за життя» в Україні, далі такі акції пройшли в Києві та в інших містах.

Отець-декан Української Греко-Католицької Церкви Андрій Бухвак, єпископ Запорізької області Християн Віри Євангельської Василь Гедаревич, єпископ Християнської Харизматичної Церкви «Джерело життя» Сергій Гащенко, настоятель Вірменської Апостольської Церкви отець Тер Юсик та інші учасники прес-конференції розповіли про союз чоловіка та жінки як єдиний можливий варіант сім’ї.

Отець Степан Вилущак УПЦ КП, який приїхав з Бердянська, наголосив: «Ми не засуджуємо людину, ми засуджуємо гріх».

Священик Запорізької єпархії Української Православної Церкви (Московського Патріархату) Анатолій Ревтов оголосив звернення до керівництва країни архієпископа Запорізького і Мелітопольського Луки щодо важливості для держави виваженого, усвідомленого шлюбу між чоловіком та жінкою на противагу «ШвидкоШлюбам», на захист традиційних сімейних цінностей. Це звернення підтримали усі представники Духовної Ради християнських церков Запоріжжя.

Також було прийнято звернення до міської влади щодо недоцільності проведення в Запоріжжі «Фестивалю рівності», де, на думку релігійних діячів Запоріжжя, під прикриттям піклування про людей з особливими потребами, про переселенців та воїнів АТО намагаються пропагувати діяльність ЛГБТ-спільноти.

Нагадуємо, вперше "Марш за життя" у Запоріжжі відбувся 27 вересня 2015 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар