ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

09.09.16

09.09.2016р. Б. / Комісія американського уряду: закони про недискримінацію мають пріоритет над релігійною свободою

Американська урядова організація Комісія США з питань громадянських прав у своєму новому звіті заявила, що закони про недискримінацію не повинні мати винятків для релігійних організацій, повідомляє «CatholicCulture.org».

Урядова Комісія заявляє, що закони про недискримінацію мають пріоритет над свободою віросповідання. Голова Комісії Мартін Кастро коментуючи звіт Комісії заявив, що він вважає свободу віросповідання лицемірним прикриттям для дискримінації, расизму, нетолерантності, сексизму, гомофобії, ісламофобії та інших форм нетерпимості.

Джерело:    Воїни Христа Царя

1 коментар:

  1. Отже й висоновок: у USA панує, не так звана демократія, як де-хто собі, по наївності своїй, все ще гадає, а справжня ДИКТАТУРА СОДОМІТІВ!

    сл.Б. Леонід.

    ВідповістиВидалити