ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

25.05.16

25.05.2016р. Б. / Після аборту: О мій Боже, плід рухається!

Американські медіа оприлюднили награну телефонічну розмову працівника аборційної клініки з диспетчиром швидкої допомоги. Працівники аборційного відділу дзвонили за допомогою, бо дитина, котру хотіли вбити, народилася живою.

Інцидент стався в місті Фінікс, штат Аризона. Матір дитини знаходилася на 21 тижні вагітності. Лікар аборційного відділення Елеонора Стенлі подала їй абортивний препарат, і, як зізналася в поліції, – кілька разів перевірила, чи серце дитини б’ється. Лікар стверджує, що не зауважила серцебиття. Тому дістала дитину з материнського лона, після чого медична сестра-асистент забрала маленьке тільце, щоби зважити.

-          О мій Боже, плід рухається!

Після чого працівники аборційної клініки подзвонили до швидкої допомоги. Дитину відвезли до університетської клініки, де за короткий час вона померла.

Формально ця справа не має продовження. Представник аборційної клініки, пов'язаної з мережевою Організацією з планування сім’ї (PPFA) підтвердив, що лікар, котра виконувала аборт зробила все згідно інструкції. Правоохоронні органи(.?!) підтвердили відсутність складу злочину.

Але, натомість, американські захисники життя нагадують інше програвання, що було зроблене скритою камерою, на якому представник аборційної кліники тлумачить жінці щодо перебігу аборції, що у випадку народження живої дитини – малюк не підлягає реанімації.

Подібні випадки відомі у всьому світі. Існують, також, свідоцтва дорослих осіб, котрі пережили власну аборцію. Найбільш відомою є Джанна Ессен.

Нагадуємо: мережева Організація з планування сім’ї (PPFA) - американська організація non-profit, що діє на користь репродукційних прав. Її метою є пропагування свідомого батьківства, комплексної сексуальної освіти, широкого доступу до легальної антиконцепції і аборту, боротьби з хворобами, що переносяться статевим шляхом, а також поширення, у рамках наявних ресурсів, основного медичного догляду по всьому світі, особливо для бідних країн Африки та Латинської Америки. Організація є також оператором однієї з найбільших мереж пропонуючих процедури, пов'язані з абортом.

Немає коментарів:

Дописати коментар