ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

10.05.16

10.05.2016р. Б. / Шизофренія гендеризму: Обама вітає трансгендерів з Днем матері

Президент США Барак Хусейн Обама привітав з Днем матері, не лише фізичних жінок, але й так званих трансгендерів, тобто фізичних чоловіків, які фізіологічно не здатні до материнства. Це перше у світі офіційне послання, яке вітає трансгендерних чоловіків, які виконують роль «мами». Про це повідомляє pro-life портал «Life Site».

Американський президент вважає, що матір’ю людина може бути незалежно від своєї фізіологічної статі. «Незалежно від сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності, або сімейного стану матері завжди сприяли прогресу нашої нації своїм прагнення кращого і світлого майбутнього для своїх дітей» - пише Обама.

У своєму привітанні американським матерям Обама заявив, що біологічні і небіологічні матері – перші зразки для наслідування.

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар