ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

17.05.16

17.05.2016р. Б. / Хмельничани багатотисячною ходою підтримали родинні цінності (+VIDEO)

На Марш сім'ї прийшли родинами, релігійними та громадськими організаціями, цілими школами. Марш сім'ї "Чоловіком та жінкою Бог створив їх" пройшов вулицями Хмельницького, аби утвердити прихильність містян до інституції сім'ї, повідомляє Depo. Хмельницький. 

Єпископ Кам'янець-Подільської дієцезії Лєон Дубравський ділиться своїми думками: "Держава християнська, святкуємо і пасху і різдво і зелені свята - свята всі святкуєм і раз – живем як без Бога. Такі закони дурацькі впроваджуєм, которі, ну, вони не вкладаються сьогодні в голові, розумієте?! Візьміть Святе письмо, відкрийте – Бог створив Адама і Єву, ну і ми повинні цього дотримуватися. Ідіть - розмоножуйтесь...".

Десять релігійних та національних організацій разом із парочкою громадських своєю присутністю підтримали ходу в Міжнародний день сім'ї. 

Зібравшись біля костелу Христа – Царя Всесвіту, хода пройшла майже 5 кілометрів містом. У неї вливалися перехожі і вже біля кінотеатру ім.Шевченка розпочалося свято: співи, розваги, виступи, забавлянки. Під час акції організатори збиратимуть підписи під зверненням до влади всіх рівнів щодо недопущення змін в Конституції, які стосуються одностатевих "шлюбів".

Відео від http://33tv.com.ua/ :


Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар