ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

31.07.15

31.07.2015р. Б. / Кардинал О’Меллі про торгівлю органами абортованих дітей

Кардинал Шон Патрик О’Меллі, архиєпископ Бостона та голова Комітету у справах діяльності на захист життя Єпископату США, прокоментував днями оприлюднене відео, що показує, як високопоставлені представники мережі клінік «Planned Parenthood» обговорюють ймовірні можливості продажу та доставки органів убитих дітей.

Кардинал цитує Папу Франциска, котрий назвав аборти «наслідком філософії споживацтва та культури використання, котрими сьогодні поневолені серця та уми багатьох людей».

«Останні новини стосовно злочинної діяльності «Planned Parenthood» спрямовують нашу увагу суспільства на дві важливі справи. По-перше, аборт як такий — найжорстокіший спосіб позбавити людину життя. По-друге, сьогодні аборт стає стандартною практикою задля отримання органів та тканин ембріонів. Обидві практики є неприпустимими, адже вони скеровані проти людини та зневажають її гідність. Ці факти мають опинитися у центрі уваги усього суспільства», — переконаний архиєпископ Бостона.

Він також запевнив, що усі особи, для котрих новини про «Planned Parenthood» стали пригадуванням про власні «відкриті рани» — біль унаслідок вчиненого колись аборту, знайдуть необхідну підтримку та професійну допомогу у Церкві, зокрема «Project Rachel» («Проект Рахиль» — ред.), створений за ініціативи Католицької Церкви у США та допомагає особам, що страждають від постабортного синдрому.

Немає коментарів:

Дописати коментар