ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

22.07.15

22.07.2015р. Б. / Пастир не повинен приймати рішення на підставі оплесків або їх відсутності з боку ЗМІ, - арх. Генсвайн

Своїми думками про можливість прийняття св. Причастя розлученими особами, що живуть в нових несакраментальних шлюбах, поділився префект Папського дому та особистий секретар Бенедикта XVI, архиєпископ Георг Генсвайн. За словами ватиканського єрарха німецького походження, подібні пропозиції неможливі.

"Пастир не повинен приймати рішення на підставі оплесків або їх відсутності з боку ЗМІ. Мірою є Євангеліє, віра і здорова доктрина, традиція", - сказав він і додав, що деякі священики в даному питанні піддаються впливу світу і медіа.

Архиєпископ Генсвайн нагадав, що вивченням питання про св. Причастя для розлучених протягом тривалого часу займався св. Іван Павло II, після чого вирішив, що це неможливо. "Сьогодні ми не можемо ігнорувати його навчання і змінювати речі", - сказав префект Папського дому в інтерв'ю агентству "Zenit".

На думку єрарха, одним із викликів Синоду Єпископів, який відбудеться у Ватикані в жовтні 2015, будуть ситуації розлучених осіб, які проживають в нових шлюбах. Архиєпископ Генсвайн підкреслив, що обговорюватимуться можливості допомоги  їм. "Важливо стати ближче до них, створити контакт з ними і зберігати його, тому що вони є членами Церкви, як і всі інші, вони не виключені і тим більше не екскомуніковані", - нагадав він.

У той же час, необхідна щирість, як з боку Церкви, так і з боку віруючих, що живуть в подібних ситуаціях. Ця проблема повинна бути вирішена в позитивному ключі, але й у світлі католицького вчення, переконаний архиєпископ Генсвайн.

Немає коментарів:

Дописати коментар