ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

03.07.15

03.07.2015р. Б. / Магомет крав і нападав, а Коран ставить його за взірець

Відповіддю на запитання про джерело насильства в ісламі є сама постать Магомета. Про це в інтерв’ю агенції Zenit сказав о. Самір Халіль Самір SJ, єгипетський ісламолог, проректор Папського Східного інституту в Римі.

Священик нагадав, що біографія Магомета налічує 60 пограбувань і нападів на каравани, скоєних за останні роки життя. До насильства і вбивства невірних, «хоч би де ви їх знайшли», спонукає також Коран (4, 89.91). Тому єгипетський єзуїт стверджує, що, посилаючись на святу книгу магометан, можна провадити війни, і не тільки оборонні, але й завойовницькі. Саме цим іслам радикально відрізняється від християнства, а Магомет — від Христа.

Говорячи на цю саму тему для Радіо Ватикану, о. Самір зазначив, що іслам нині потребує внутрішньої революції, реінтерпретації Корану та зміни ставлення до самого Магомета. Однак найближчим часом це мало імовірне. За такі зміни, окрім президента Єгипту, генерала Аль-Сісі, висловлюється тільки нечисленна групка інтелектуалів, якій протистоять мільйони імамів, що захищають дослівне розуміння Корану.

Також радикали мають у своєму розпорядженні величезні фінансові засоби. На думку о. Саміра, за джихадистськими війнами сьогодення стоять Саудівська Аравія і Катар. Вони надають не тільки зброю, яку постачають через США та Європу за посередництвом Туреччини, але й гарантують джихадистам достатній прожиток. За таких умов економічний союз із Саудівською Аравією і Катаром це ганьба для Заходу, переконаний проректор Orientale.

Єгипетський єзуїт також вважає, що зміни в сучасному ісламі йдуть в поганому напрямку, прикладом чого є відкриття джихаду для жінок у вигляді так званого сексуального джихаду. За статеву близькість із бойовиками тепер жінки можуть розраховувати на надійний шлях до раю, який досі був зарезервований для тих, хто помирає у бою з невірними.

Немає коментарів:

Дописати коментар