ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

17.06.15

17.06.2015р. Б. / Святий Престіл підтримав ініціативу "Стоп гендеру в школі"

З повною відповідальністю за наше майбутнє  ми повинні продемонструвати дітям,  молодим людям і всьому світу багатство і цінність християнської сім'ї. У той час,  як світ сприяє тимчасовим зв'язкам, ми хочемо сильної сім'ї. Там, де цінності суспільства розмиті, ми пропонуємо сильну і стабільну сім'ю, побудовану на скелі Євангелія і Церкви. Про це пише архиєпископ Вінченцо Палья в повідомленні на підтримку маніфестації "Стоп гендеру в школі", яка 20 червня 2015 р. пройде в Римі. Голова Папської ради у справах сім'ї надіслав свій лист до комітету "Врятуймо наших дітей", який організовує загальноіталійський протест.

Архиєпископ Палья висловив глибоке переконання, що християнська сім'я, заснована на моногамному і нерозривному шлюбі, буде великим ресурсом для суспільства в майбутньому. Він нагадав про термінові й необхідні завдання, що стоять перед сьогоднішніми політиками. Єрарх підкреслив, що вони повинні допомагати молодим поколінням в їх прагненні створити сім'ю і мати дітей. Підтримуючи римську маніфестацію, архиєпископ Палья також висловив надію на те, що вона внесе цінний внесок в життя Церкви і всіх людей, які в глибині душі бажають добра людства.

Немає коментарів:

Дописати коментар