ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

05.06.15

05.06.2015р. Б. / Звернення Голови Міжфракційного депутатського об'єднання "За духовність, моральність та здоров'я України" Павла Унгуряна з приводу "Маршу рівності"

Голова Міжфракційного депутатського об'єднання у Верховній Раді України "За духовність, моральність та здоров'я України" Павло Унгурян у відповідь на заяву ЛГБТ-спільноти провести 6 червня 2015 році у Києві "Марш рівності" заявляє про неприпустимість подібних заходів, як таких, що суперечать як суспільно-людським, так і  духовно-моральним цінностям:

"Насамперед ми повинні пам'ятати, що Україна є християнською державою. Понад 90% українців вважають себе віруючими людьми. А це означає, що основним критерієм для розбудови українського суспільства є саме християнські цінності, які базуються на Святому Письмі. Як відомо і Біблія, і Церква підтримують лише традиційні сімейні стосунки, в яких є чоловік і жінка, де батьком є чоловік, а матір'ю - жінка. Всі інші прояви є неприпустимими та вважаються гріхом.

Другий момент - інститут сім'ї завжди високо шанувався та понад усе цінувався в нашому народі. Можливо саме це й допомогло зберегти нашу ідентичність та стійкість.

Тепер загляньмо у Європу. Нам близькі європейські цінності, такі як довготривалість життя, соціальна захищеність та ін. Але ми не можемо погодитися з їхнім підходом до інституції сім'ї! Там де з одного боку Європа гучно виступає за так звану рівність, з іншого, та сама Європа, б'є на сполох, тому що суспільство невпинно деградує.

Ми повинні розуміти та сприйняти те, що людина не зможе придумати нічого кращого та розумнішого, ніж Господь Бог, Який її створив! А Він створив першу сім'ю, як чоловіка та жінку, вони ж були Адам і Єва. Всі інші пожадливості потрібно приборкувати!

Хочу підкреслити, що з метою посилення захисту сімейних цінностей та формування нової сімейної стратегії України Міжфракційне депутатське об'єднання "За духовність, моральність та здоров'я України", яке налічує близько 100 народних депутатів, ініціювало проведення 17 червня 2015 року у Верховній Раді України парламентських слухань на тему: "Сімейна політика України - цілі та завдання".

Голова Міжфракційного депутатського об'єднання "За духовність, моральність та здоров'я України"

Павло Унгурян

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар