ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

25.04.17

25.04.2017р. Б. / “Україна оповита не одною шкаралупою гріха, яку намагаються зруйнувати своєю жертвою українські герої-фронтовики”, - владика Василь Івасюк

22 квітня в місті Коломия розпочався Десятий Всеукраїнський відкритий фольклорний фестиваль “Писанка 2017”.

За традицією урочисте дійство розпочалось ходою від міської ратуші, в часі якої було поставлено квіти біля меморіальної дошки героям “Небесної сотні”, а також біля пам’ятника великого українця Тараса Григоровича Шевченка.

Підійшовши до музею писанкового розпису, навпроти якого і була встановлена фестивальна сцена, розпочалось саме дійство. Спочатку на сцені виступали господарі фестивалю, після яких до слова запросили владику Василія (Івасюка) – єпарха Коломийсько-Чернівецького УГКЦ, владику Юліана (Гаталу) – єпарха Коломийського і Косівського УПЦ КП, голову м. Коломия Ігоря Слюзаря, голову райдержадміністрації Любомира Глушкова, а також гостей фестивалю з України і з закордону.

З словом-благословенням до людей звернувся Кир Василій Івасюк в якому наголосив: “Писанка – це розписане яйце різними символами. Кожне живе яйце несе життя, а життя приносить надію на продовження людського буття. Як життя виходить з яйця, так само Христос воскрес із закритого затверділими людськими серцями гробу. Подібно Воскресіння дарує нам надію на вихід людини з міцної шкаралупи гріха.

Україна оповита не одною шкаралупою, яку намагаються зруйнувати своєю жертвою герої небесних сотень і військовослужбовців в окопах фронту на війні та побожні християни щирою молитвою. Вони мужньо виконують свій обов’язок, захищаючи кожного дня вдів, сиріт, інвалідів, хворих, пенсіонерів, молоде покоління, а також наші святкування.”

Після слів архієрея продовжилась урочиста частина, де гості залишали свої подарунки для нашого міста.

Далі відбулась кульмінація всього дійства - встановлення рекорду України з наймасовішого виконання гаївок, в якому брала участь одна тисяча учасників. Сертифікат про встановлення рекорду було передано начальнику міського відділу культури пані Уляні Мандрусяк.

Немає коментарів:

Дописати коментар