ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

15.04.17

15.04.2017р. Б. / Блаженніший Святослав у Велику п’ятницю: Думають, що вбивають Україну, а натрапляють на самого Сина Божого (+VIDEO)

Сьогодні ми разом з Христом бачимо, що жертва наших воїнів, плач і ридання наших матерів, біль і рани наших дітей є пасхальними. Цей момент в історії України стає просто поворотним моментом нашої з вами української історії.

Про це говорив Патріарх Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав під час проповіді до вірних у Велику п’ятницю під час виставлення Плащаниці.

Пояснюючи вірним, що трапилося в цей день, проповідник відзначив, що у цю п'ятницю Бог захотів стати жертвою. «Жертвою пасхальною, аби увібрати в себе усе зло, увесь гріх цього світу і у своєму тілі в момент смерті на хресті це зло перемогти і знищити. Тому хрест сьогодні із знаряддя мук і смерті перетворився на знак і прапор перемоги. Бог захотів померти на хресті, Бог захотів себе принести в жертву задля спасіння людини», – розповів Блаженніший Святослав.

Хто сьогодні помирає на хресті?.. «Дуже подібне запитання, – сказав Глава Церкви, – ставить сьогодні світ щодо України. Запитують, а що сьогодні діється в Україні? І ми сьогодні кажемо світові, що Україна є сьогодні жертвою, жертвою несправедливої агресії».

«Ми питаємо себе сьогодні: Боже, а де Ти є, коли нас убивають?, – вів далі Глава Церкви, – де Ти є, коли наші матері щодня приймають загиблих своїх синів і їх складають до гробів? Боже, де Ти є, коли ми бачимо скалічених дітей, коли бачимо переламані долі мільйонів? Думають, що вбивають Україну, а натрапляють на самого Сина Божого, який сьогодні вкотре, можливо, разом з нами приносить себе у жертву. Коли питають нас сьогодні, що діється на нашій землі, ми кажемо, що в Україні і що з Україною розпинають Сина Божого».

Але розп'яття Христа, наголошує духовний лідер греко-католиків, Його смерть у тілі нашої України не є кінцем! «Ми сьогодні поклали нашого Спасителя до гробу. Але гробні печаті не є кінцем цієї пасхальної події. Ось буквально за кілька днів – на третій день, сам Господь плач усіх, які сьогодні Його ховають, на радість перемінить. І ми сьогодні цитуючи нашого Спасителя, який лежить у гробі, віримо і знаємо, що сьогоднішня Великодня п'ятниця України обов'язково завтра переміниться у пасхальний день, воскресіння і радість. Що у своєму розп’ятті наш біль, наш смуток перетворить на радість воскресіння», – наголосив Блаженніший Святослав.

«Тому сьогодні вкладаючи нашого Христа до гробу, ми його просимо, покажи нам Твоє славне на третій день Воскресіння. Бачачи порожній хрест, відчуваємо, що за кілька днів побачимо порожній гріб. І з хрестом і у хресті воскресне українська надія, воскресне радість України, воскресне Україна», – запевнив Глава УГКЦ.


Немає коментарів:

Дописати коментар