ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

19.11.16

19.11.2016р. Б. / «Гендер не пройде!». Депутати в Раді відстояли християнські цінності та сім’ю

Позавчора, 17 листопада, в  Верховній Раді відбулась справжня духовна битва. Розглядалися аж 3 нормативних акти, через які була спроба  ввести в українське законодавство термінологію «сексуальної орієнтації», відкривши  таким чином простір для легалізації ініціатив ЛГБТ-спільноти. Серед них законопроекти № 5294 та № 4952, що пов’язані з ратифікацією Конвенції  Ради Європи про запобігання насильства стосовно жінок та домашнього насильства.

В них зазначалось, що підставою заборони дискримінації може бути «гендер, сексуальна орієнтація та гендерна ідентичність». Також в законопроектах  відбулася  підміна поняття гендерної рівності : замість рівних прав жінок та чоловіків - рівні права тим, хто асоціює себе з чоловічою або жіночою статтю. У такому формулюванні гендер став тотожним до  трансгендерів, транссексуалів та інших секс-меншин.

Проти таких положень в законах виступив народний депутат та голова Міжфракційного депутатського об’єднання «За духовність, моральність та здоров’я України» Павло Унгурян:

«Вони є небезпечними, бо суперечать традиційним християнським засадам. Поняття «гендер» за цим проектом набуло  такого змісту, якого немає в нашому консервативному законодавстві. Таким чином заборона дискримінації за гендером перетворилася на повну легалізацію сексуальних збочень», - сказав він. На його думку, закон про боротьбу з домашнім насильством вкрай важливий. Але без цих окремих пунктів:

«Ми повинні пропагувати духовні, сімейні та християнські цінності. А положення про гендерну ідентичність та сексуальну орієнтацію їм суперечать», -підсумував Павло.

Після довгих баталій в залі парламенту депутати ухвалили рішення- вилучити з обох законів поняття «гендеру» та сексуальної орієнтації. При цьому чи не вперше це було зроблено в залі під час першого читання!

Сьогодні Господь переміг, а разом з ним і всі християни. Але головна битва ще попереду. Тож продовжуємо молитися, щоб парламентарі й надалі захищали духовні цінності.

прес-служба Павла Унгуряна

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар