ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

18.10.16

18.10.2016р. Б. / Католицькі єпископи Скандинавії: 500-річчя Реформації потрібно не святкувати, а провести в покаянні

Конференція католицьких єпископів Скандинавії, яка об’єднує католицький єпископат Фінляндії, Норвегії, Швеції, Данії та Ісландії звернулась до вірних з душпастирським посланням у якому йдеться про 500-ліття протестантської Реформації.

Єпископи наголосили, що попри різні історичні тлумачення, Реформація створила поділ між християнами, який триває до сьогодні. Вона також призвела до того, що тільки кілька століть після її виникнення Католицька Церква змогла знову з’явитися в Скандинавії. Тому, на їхню думку, 500-ліття Реформації потрібно не святкувати, а провести в дусі покаяння.

Єпископи також наголосили, що вони залишаються вірними ідеї примирення між християнами, та пошуку можливих шляхів до християнської єдності.

Немає коментарів:

Дописати коментар