ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

17.10.16

17.10.2016р. Б. / США та Британія розглядають нові санкції проти режиму Асада і Росії через звірства в Алеппо

США і Великобританія розглядають нові економічні санкції щодо сирійського та російського урядів через їх дії у розореному війною Алеппо, повідомляє УНІАН.

Після зустрічі з приводу врегулювання сирійського конфлікту представників 10 країн в Лондоні держсекретар США Джон Керрі заявив, що злочини проти людяності відбуваються в охопленій війною країні щодня. Керрі та міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон висловили надію на дипломатичне врегулювання цього питання з РФ і низкою інших країн, яке Керрі розпочав у суботу.

Проте чиновники повідомили, що планують посилити тиск на Росію і Сирію, аби вони припинили жорстокі бомбардування Алеппо. Вони відзначили, що санкції можуть бути введені проти режиму Асада та його союзників. Джонсон також заявив про спробу активізувати розслідування "військових злочинів".

Як відомо, минулого тижня Росія заблокувала ухвалення у Раді безпеки ООН резолюції, яка передбачала припинення повітряних ударів і польотів військової авіації над сирійським містом Алеппо. Офіційна Москва аргументувала це тим, що проект резолюції є «політизованим і має односторонній характер».

Джерело:    Воїни Христа Царя

1 коментар:

  1. "...Керрі та міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон висловили надію на дипломатичне врегулювання цього питання з РФ..."

    Господи, коли ж мудрі і могутні світу цього збагнуть таку простеньку істину про те, що з дияволом не йдуть на переговори і не вступають у діалог, а лише й тільки - виганяють його, за поміччю сили Божої та сили людського духа, через віру і з вірою.?!

    Подібно до сирійського т.зв. конфлікту, ті можновладці нав'язують Україні переговори з Московщиною, яка ніколи не шанувала жодних Міжнародних угод, правил та законів. Нині, вона готова чхати з високої трибуни на всі їх економічні санкції проти себе, бо поважає і кориться, лише і тільки, силі зброї та голосу гармат на власній території, а не в нас, не на нашій, густо политій кров'ю найкращих синів і доньок, українській землі.

    Московщина, або ж т.зв. РФ, це - всесвітній злодій і терорист, тож щоб її угамувати потрібно вдарити, усім країнам разом, по її захланним рукам, які загарбують те, що їм не належить і лише так та таким чином - настане мир для всіх, а й для тих, що дороги миру не знають і знати не бажають.

    сл.Б. Леонід.

    ВідповістиВидалити