ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

30.04.16

30.04.2016р. Б. / Архиєпископ Мокшицький: «В Україні далі триває війна, Росія проникає усередину країни, щодня вмирають люди»

«Недільний збір коштів для України, запропонований Папою Римським, виникає з очевидної потреби. Війна далі триває, Росія проникає усередину країни, щодня вмирають люди», – говорить архиєпископ Мечислав Мокшицький.

На думку львівського архиєпископа, велику роль у цьому відіграв архієпископ Гуджеротті, який їздить країною і повідомляє Папу безпосередньо.

«Франциск дуже добре володіє інформацією і знає, що гуманітарна допомога зараз дуже необхідна», – додає архиєпископ Мокшицький.

«Кожного дня – війна, кожна година – обстріл, вмирають люди», – говорив у ефірі Радіо Ватикан архиєпископ Мокшицький.

Але також і тут, у Західній Україні, у Львівській єпархії потребуємо допомоги. Вмирають молоді люди, багато дітей залишаються сиротами. Російські війська з кожним днем просуваються в глиб України, захоплюють чергові населені пункти, люди втрачають свої маєтки, бо змушені втікати. Тому маємо біженців, яким необхідна допомога. Чимало поранених, інвалідів, тому ми потребуємо медичної підтримки.

«Необхідність гуманітарної допомоги – це не лише, щоб допомогти людям прожити додаткові години життя, але перш за все, щоб вони не голодували та не вмирали з голоду. Дуже потребуємо допомоги і солідарності. Наші католицькі костели, які знаходяться і у прикордонній частині України, мають ще більшу потребу, тому що більше там випадків, які потребують такої допомоги. Особливо Харківсько-Запорізька архієпархія, де архієпископи Станіслав Широкорадюк і Ян Собіло намагаються з усіх сил допомагати потребуючим», – зазначає архиєпископ Львівської єпархії.

Пригадуємо, що організований Папою збір коштів для України, відбувся минулої неділі в усіх костелах Європи.

Переклад: Ірина Майданська, «Євромайдан-Варшава»

1 коментар:

  1. Я порекомендую будь-кого, хто шукає кредит для бізнесу, містеру Бенджаміну, який допоміг мені позику на чотири мільйони доларів США для запуску мого бізнесу, і це було швидко. При отриманні позики у них було дивно, наскільки легко їм було працювати. безпечний. Це, безумовно, був позитивним досвідом. Уникайте сюди шахраїв і зв’яжіться з містером Бенджаміном Он. 247officedept@gmail.com. WhatsApp ... + 19893943740. якщо ви шукаєте кредит для бізнесу.

    ВідповістиВидалити