ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

12.01.16

12.01.2016р. Б. / Аборт - не тільки вбивство, але і незагойна рана для жінки. Марш на захист життя в США

22 січня в Вашингтоні пройде Марш на захист життя, традиційна акція рухів і організацій захисту життя. Марш вперше відбувся в 1974 році, після легалізації аборту в США; він проводиться за підтримки Єпископської конференції США. Тема акції цього року - «За життя і за жінку». Вона підкреслює, що аборт - це не тільки вбивство життя що зароджується, але й незагойна рана для жінки, яка зробила аборт. Боротьба проти абортів не спрямована проти жінок, нагадують учасники маршу.

Як і в минулі роки, Марш на захист життя буде підготовлений «молитвою, покаянням і паломництвом», в основу якої ляже девіз: «Твої молитви цінні, твої жертви відчутні». Дев'ятиденний молебень буде збагачений роздумами, на які можна підписатися по електронній пошті або за допомогою спеціального мобільного додатку.

Перед самим маршем відбудеться нічне молитовне чування в святилищі Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії. Чування почнуться і завершаться Святою Месою і екуменічним богослужінням у Констітьюшн-холі. Крім того, в архиєпархії Вашингтона відбудеться маніфестація молоді та Меса за життя,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Радіо Ватикан.

22 січня цього року Марш на захист життя пройде по новому маршруту і завершиться біля пам'ятника Джорджу Вашингтону, де учасники Маршу зустрінуться з політичними діячами.

З року в рік число учасників маршу зростає і становить кілька сотень тисяч чоловік.

Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів:

Дописати коментар