ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

16.12.17

16.12.2017р. Б. / Гормональні контрацептиви збільшують ризик самогубств серед жінок

Нещодавнє дослідження данських науковців, результати якого були опубліковані в «American Journal of Psychiatry», показало, що жінки, котрі приймають гормональні контрацептиви, мають в тричі більший ризик схильності до самогубства в порівнянні до жінок, котрі ніколи не приймали гормональних контрацептивів.

Як повідомляють дослідники, абсолютний ризик суїциду, пов’язаний із гормональними контрацептивами, є досить низький, однак слід проводити подальші дослідження та повного розуміння наслідків вживання цих препаратів.

Минулого року ці ж дослідники повідомили, що гормональні контрацептиви спричиняють на 70% більший ризик депресії, яка, в свою чергу, пов’язана із самогубствами. Через цей зв’язок в цьогорічному дослідженні було розглянуто пов’язаність контрацептивів та самогубств. Було проведено національне дослідження, що включало усіх жінок віком від 15 років, котрі жили в Данії від 1996 по 2013 рік. Дослідники вивчали приписи лікарів та рецепти на покупку контрацептивів, причини смертей жінок, а також порівнювали жінок, котрі приймали такі контрацептиви з жінками, котрі ніколи не приймали їх.

В результаті виявилось, що серед жінок, котрі на той час або недавно використовували гормональну контрацепцію, ризик спроб вчинити самогубство був вдвічі більшим, ніж серед жінок, що не використовували її. У випадку вчинених самогубств ризик був втричі більшим.

Як інформує Timе, дослідження також вивчало молоде покоління жінок; і варто зазначити, що ризик досягав піку впродовж перших двох місяців від початку вживання гормональних контрацептивів. Через рік рівень ризику залишався на прямій, однак залишався вищим, ніж у жінок, котрі ніколи не використовували цих засобів контрацепції: як мінімум вдвічі більший через рік і на 30% вищий через 7 років.

Джерело:  Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар