ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

11.12.17

11.12.2017р. Б. / Європарламент погрожує Польщі через закони на захист життя

Речник польської Церкви відкинув погрози санкціями від Європейського Союзу у випадку, якщо парламент його країни продовжуватиме просувати законодавство, що не допускатиме аборти дітей із інвалідністю.

«Єпископська конференція Польщі наголошує, що право на життя є основоположним для кожної людської особи, тому ми повинні захищати це право для беззахисних дітей», - зазначив о. Павел Ритель-Андріанік, речник Конференції. – «Ніхто не може відібрати цього права, а також неможливо змінити науково підтверджений факт, що життя людини починається в мить зачаття».

Європейський Парламент зазначив, що вимагатиме санкцій ЄС у випадку, якщо законодавці продовжуватимуть просувати нові обмеження, які підтримали 830 тисяч поляків у петиції, представленій 30 листопада перед Сеймом».

8 грудня в інтерв’ю для CNS о. Ритель-Андріанік сказав, що важко «судити наперед» яким буде результат погроз ЄС, які деякі політики піддали критиці як втручання у традиційно католицьку країну.

«Дослідження показали як діти розвиваються до народження, тому тут не йдеться лише про релігію, але й про науку також», - додав він.

Як інформує Catholic Herald, у резолюції йдеться про те, що Європарламент посилатиметься на Статтю 7 Європейського договору, щоб вимагати виключення Польщі з міжурядової Європейської Ради у випадку, якщо в країні продовжуватимуть просувати «суперечливі юридичні та медичні реформи», а також заборонятимуть проводити аборт через інвалідність плоду.

В резолюції ЄС йдеться і про те, що заплановані заходи становлять «серйозне порушення європейських цінностей», а також закликається Польщу «виступити за права жінок, надавши безкоштовну та доступну контрацепцію усім, без дискримінації».

Отець Ритель-Андріанік зазначив, що розмови про санкції ЄС виникли під час «важкої та перемінної ситуації» в Польщі, коли прем’єр-міністр Беата Шидло, котра підтримувала пролайф ініціативи, склала повноваження 7 грудня.

Речник єпископату сказав, що католицькі єпископи Польщі продовжуватимуть підтримувати нове законодавство, яке має бути запроваджене на початку 2018 року.

«Наше теперішнє законодавство не захищає людське життя достатньо; воно допускає аборт ненароджених дітей, якщо припускається, що вони можуть мати певні вади, а у 90% випадків ці випадки стосуються дітей із синдромом Дауна», - додав він. – «Якщо батьки вирішують не ростити дитину, вони завжди можуть віддати її на усиновлення, особливо враховуючи той факт, що є багато сімей, готових подбати про них».

Джерело:  Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар