ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

16.11.17

16.11.2017р. Б. / В Бразилії хочуть законодавчо захистити життя від миті зачаття

Спеціальна комісія нижньої законодавчої палати Бразилії погодила конституційну поправку, як захищатиме право на життя від миті зачаття. Голосування на підтримку такого проекту відбулося переважною більшістю, тому аналітики вважають, що подолати це рішення в подальших інстанціях буде нелегко.

Спеціальна комісія Палати депутатів минулого тижня проголосувала за визнання «гідності людської особи від миті її зачаття», додаючи текст про збільшення оплачуваного декрету жінкам, котрі народжують передчасно.

Під час голосування в комісії 19 осіб виступили «за» і лише 1 «проти», таким чином навряд чи законопроект буде змінено до того, як його буде передано на голосування до Палати депутатів, інформує LifeSiteNews.

«Варто зазначити, що якщо ми законодавчо захистимо тих, хто вже живе і передчасно покинув лоно матері, а також надамо розширену декретну відпустку їх матерям, тоді зможемо чітко встановити захист їх у лоні, від самого початку, тобто від зачаття», - зазначив автор законопроекту Хорхе Тадей Мудален.

Джерело:  Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар