ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

06.07.17

06.07.2017р. Б. / На літньому таборі у Зарваниці дітям допомагають подолати наслідки війни

Учора, 5 липня, Архиєпископ і Митрополит Тернопільско-Зборівський Василій (Семенюк) зустрівся з учасниками табору "Великого бажайте", що проходить у Марійському духовному центрі "Зарваниця". Владика благословив дітей та побажав їм доброго побуту й духовного збагачення. Митрополит спільно з дітьми молився за мир та спокій в Україні, адже велике число дітей -учасників табору - є переселенцями з прифронтової зони РУВ.

Станом на сьогодні на літній дитячо-юнацький табір для дітей-переселенців зі Східної України, дітей з Хмельниччини, та дітей учасників РУВ з парафій Тернопільсько-Зборівської архиєпархії прибуло 150 дітей. Захід відбувається з ініціативи і благословення Митрополита Василія, а організовують дозвілля дітей команда аніматорів «Анімотор» під проводом Романа Демуша. Підтримали захід ректор Марійського духовного центру «Зарваниця» отець Володимир Фірман та Тернопільська духовна семінарія імені Патріарха Йосифа Сліпого.

Тематикою цьогорічного табору та його гаслом стали слова Патріарха Йосифа Сліпого «Великого Бажайте!». Ціль табору – дати нагоду зустрічі дітям, які в той чи інший спосіб є жертвами війни, в невимушеній таборовій виховничо-дозвільницько-просвітницькій атмосфері, підготовленій спеціально для них аніматорами, психологами, та духовними провідниками, допомогти їм подолати і пережити усі життєві випробування, зокрема ті, які є наслідком війни.

«Організаторам поставили завданням створити «оазис» дозвілля та радості, у якому діти, будучи свідомими усього того, що відбувається в країні, не були позбавленні щасливого дитинства, - розповідає Роман Демуш. - Крім дозвільницько-реабілітаційної перспективи табору, є ще й просвітницько-духовна, яка за рахунок культурно-духовних ініціатив під час табору покликана дати християнське розуміння ситуації в якій знаходимося, а також запропонувати духовні «інструменти» для її правильного пережиття, виховуючи дітей на засадах християнської моралі».

Немає коментарів:

Дописати коментар