ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

31.05.17

31.05.2017р. Б. / Отець Роман Лаба: «Йде дуже серйозна боротьба. Якщо ми її програємо, будемо страждати» (+AUDIO)

Роман Лаба, доктор біблійного богослов'я, директор всеукраїнського бюро у справах душпастирства родин при Конференції римо-католицьких єпископів в Україні в програмі «Християнство сьогодні» говорив про важливість сім`ї і запрошував на Всеукраїнську ходу на захист прав дітей і сім`ї, що відбудеться вже цієї суботи 3 червня в Києві. «Родина є видимим знаком небесної спільноти і знаком лоюбові. Не обов’язково проголошувати довгі проповіді, достатньо щоб вийшла родина: батько, мати і дітки, і сам цей факт вже буде видимою євангелізацією…».

«…Я би так сильно не зациклювався на тому, щоб воно не виглядало гомофобським, бо я відкрито виражаю своє побоювання і відкрито говорю про шкоду гомосексуалізму і ЛГБТ явища як такого, і не вважаю що цим я дискриміную людей, які мають подібні схильності… Я би дописав, що такий спосіб життя вбиває суспільство, бо він противиться божому порядку створення, який сьогодні потребує захисту…». 

Немає коментарів:

Дописати коментар