ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

04.03.17

04.03.2017р. Б. / «Всиновлення дітей трансгендерами є небезпечним»,- депутат

МОЗ України підготувало проект наказу, за яким трансгендери та люди з психічними розладами  матимуть право всиновлювати дітей.

13 лютого Міністерство охорони здоров’я  України в проекті наказу «Про внесення змін до наказу МОЗ  від 20 серпня 2008 року № 479»  запропонувало зменшити перелік захворювань, за наявності яких всиновлення дітей в Україні неможливо. Відомство  вилучило з цього списку трансгендеризм, транссексуалізм, інші розлади статевої ідентифікації, хворобу Альцгеймера, епілепсію, епілептичний стан, шизофренію, ВІЛ-захворювання,  надавши право таким людям всиновлювати дітей.

У пояснювальній записці до проекту зазначено, що існуючий перелік захворювань  ніби то є дискримінаційним та  не відповідає Конвенції ООН про захист прав людини і Закону України «Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні».

Прихильники нововведення  аргументують це необхідністю приводити національне законодавство у відповідність до міжнародних договорів, залишаючи поза увагою  інтереси дитини та її право на здоровий, гармонійний розвиток.

Проти ініціативи  виступив  народний депутат, голова Міжфракційного депутатського об’єднання «За духовність, моральність та здоров’я України»  Павло Унгурян. Він бачить в цьому  загрозу сімейним, християнським  цінностям та психічному здоров’ю дитини:

«Це означатиме, що дітей-сиріт, і без того травмованих, бо не мають батьків, будуть виховувати люди з психічними розладами різної складності, трансгендери і транссексуали, що не можуть самі визначитися, якої вони статі.  Очевидно, що це травмує і без того слабку психіку дітей та матиме  дуже негативні наслідки для їх виховання та становлення, - каже він.

Такі дітки потребують особливої уваги та духовної підтримки, миру та спокою в сім’ї, а не виховання особами, що можуть не відповідати за свої дії», - вважає депутат.

Варто зазначити, що проект наказу був розміщений на офіційному сайті МОЗ для громадського обговорення: http://www.moz.gov.ua/ua/portal/Pro_20170213_3.html

Кожен бажаючий може внести до нього свої пропозиції та зауваження до 13 березня (включно).

Тож просимо всіх небайдужих висловлювати свою позицію по цьому питанню, а також розсилати дану інформацію в соціальних мережах та інших онлайн платформах.

Молимося за збереження інституту традиційного шлюбу, християнських цінностей та право  дитини на вільний, стабільний та гармонійний  розвиток!

Довідка: в 2008 році МОЗ  України затвердило перелік захворювань, за наявністю яких особа не може бути всиновлювачем дітей. Серед них були трансгендеризм, транссексуалізм, інші розлади статевої ідентифікації, хвороба  Альцгеймера, епілепсія, епілептичний стан, шизофренія, ВІЛ-захворювання.  Але 13 лютого цього року Міністерство  оприлюднило проект наказу «Про внесення змін до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 20 серпня 2008 року № 479», який пропонує прибрати ці хвороби з вищезгаданого переліку.

Джерело:  Воїни Христа Царя

1 коментар:

  1. Привіт друзі, я тут, щоб розповісти вам все, як я відвоювати свого чоловіка після довгої розлуки. Я не міг завагітніти після шести років шлюбу, так що я був вигнаний з будинку моїм чоловіком і його сім'єю, коли я мав на увазі старого мого друга, який направляв мене до цієї великої людини, яка допомогла мені відновити мій розбитий будинок. його дійсно річ радості та є так так щаслива зараз з моїм чоловіком та нашою маленькою принцесою Mandera. Все завдяки цьому прекрасному доку. ось його контакт у випадку, якщо вам потрібна будь-яка допомога від нього. email: okosunhomeofsolution@gmail.com або whatsapp через +2348026905065

    ВідповістиВидалити