ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

16.02.16

16.02.2016р. Б. / Північна Ірландія голосує проти абортів

Аборт в Північній Ірландії залишиться незаконним. Члени Асамблеї проголосували проти дозволу на аборт, навіть в разі «смертельних аномалій плоду».

40 членів Асамблеї Стормонт проголосували проти законодавства, запропонованого двома представниками Партії Альянсу, Стюартом Діксоном і Тревором Ланном.

На відміну від решти Великої Британії, закон про аборти 1967 року не поширюється на Північну Ірландію, де аборт вважався законним, тільки якщо життя матері перебуває в небезпеці або існує ризик постійного або серйозного пошкодження її психічного і фізичного здоров'я.

Після палких дебатів, представники партії зазнали поразки. Вони хотіли поширити критерій законного аборту і на випадок, коли плід знаходиться в стані «фатальної аномалії» або був зачатий в результаті статевих злочинів, таких як згвалтування або інцест. «Фатальна аномалія плода» - діагноз, який лікарі призначають, коли майбутня дитина або вмирає в утробі матері або незабаром після народження.

Представник християнськоі служби милосердя CARE в Північній Ірландії Марк Бейлі, який виступає проти змін у законі, сказав, що не завжди фатальні аномалії плода призводять до негайної смерті.

Марк Бейлі вказав на випадки, коли «батьки свідчать про те, як вони насолоджувалися часом, проведеним з дітьми, незважаючи на те, чи був це тиждень, місяць, а в деяких випадках навіть роки».

В кінці дискусії Демократична юніоністська партія, головна партія в Північній Ірландії, створить робочу групу, щоб вивчити питання.

Немає коментарів:

Дописати коментар