ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

08.02.16

08.02.2016р. Б. / Верховний комісар ООН з прав людини рекомендує католицьким країнам узаконити аборти через вірус Зіка

Організація Об'єднаних Націй, наслідуючи приклад міжнародних активістів за легалізацію абортів,  закликає країни Латинської Америки, які вражені вірусом Зіка, зняти обмеження на аборти для вагітних жінок, які контактували з вірусом і чиї ще ненароджені діти можуть мати ризик вроджених дефектів.

Управління ООН з прав людини заявило, що  закликів відкласти вагітність для країн Південної Америки  є недостатньо без надання  їм доступу абортів.

"Як вони можуть просити цих жінок не вагітніти, але не пропонувати можливості переривати  вагітність?", заявила журналістам прес-секретар ООН Сесіль Пуіллі.

Верховний комісар ООН з прав людини Зейд Раад аль-Хусейн сказав, що уряди повинні надавати протизаплідні засоби і послуги абортів.

Єпископи Бразилії чітко ствердили вчора, що треба докласти всіх зусиль, щоб викорінити вірус, а не людей, які можуть бути заражені ним.

Хвороба "не дає ніякого виправдання  сприянню абортам", це є морально неприйнятним, а те, що пропонують деякі представники ООН Верховному Федеральному суду, є повною відсутністю поваги до дару життя".

Кардинал Гондурасу Оскар Родрігес Марадіага також висловився категорично проти поняття «терапевтичних абортів» як вирішення проблеми. На відміну від Бразилії, де аборти дозволені в разі зґвалтування чи за станом здоров'я матері, аборт залишається повністю забороненим в Гондурасі.

"Ми не повинні говорити про "терапевтичний "аборт", сказав кардинал в проповіді  3 лютого на Месі в Суяп. "Терапевтичного аборту не існує. Терапевтичний означає лікувальний, а аборт не лікує нічого. Він забирає невинні життя", - сказав він.

У той час як ВООЗ 1 лютого оголосила небезпеку міжнародної загрози у зв’язку з поширенням вірусу, противники абортів вказують, однак, що немає жодного смертельного випадку, спричиненого вірусом. Навіть на власному веб-сайті ВООЗ вірус описаний поміркованими термінами.

"Це викликає невелике підвищення температури і висипку. Іншими симптомами є  болі в м'язах, суглобах, головний біль, очний біль  і кон'юнктивіт. Вірусне захворювання Зіка, як правило, має м'які  симптоми тривалістю всього кілька днів, подає веб-сайт. "На сьогоднішній день, не було зареєстровано жодної смерті, пов'язаної з вірусом Зіка", - додано там же.

Противники абортів підозрюють, що кризою маніпулюють для просування  проабортивного  порядку денного стосовно ще ненароджених дітей в утробі матері.

"Чи Зіка насправді є вірусом, що загрожує поширитися безконтрольно по всьому світу, створюючи армію дітей-інвалідів з крихітними головками і низьким рівнем інтелекту? Чи може це  умисно неправильне тлумачення недостатніх даних для маніпулювання громадською думкою і законодавством?", - написала prolife активістка Mei-Лі Гарсіа на початку цього тижня.

"Цілком зрозуміло, що розголос цієї історії має дуже мало спільного з медициною і багато зі зручною кризою, яка використовується тими, хто наполягає на легалізації абортів у всьому світі", - написала вона.

Немає коментарів:

Дописати коментар