ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

28.03.15

28.03.2015р. Б. / Церква не змінюватиме своє вчення на догоду лібералам

Кардинал Курт Кох у своєму інтерв’ю німецькому католицькому виданню «Die Tagespost» твердо заперечив пропозицію кардинала Райнхарда Маркса і єпископа Оснабрюке Франца-Йозефа, які, як делегати майбутнього Синоду з питань сім’ї, запропонували, щоб Церква більше наблизилася до «реалій життя» і лібералізувала своє ставлення до питання конкубінату розлучених і наново «одружених».

Кардинал Кох – голова Папської ради сприяння єдності християн заявив, що позиція єпископа Боде нагадує подібну історичну ситуацію, а саме часи ІІІ Рейху, коли «німецькі християни», колишні лютерани, переглянули свої віру в світлі націонал-соціалістичного світогляду, запровадивши в неї расистські ідеї.

Кардинал Кох дав зрозуміти, що не місія Католицької Церкви адаптовувати своє вчення до духу часу. Церква повинна слідувати вченню Христа в усі часи протягом усієї історії. Також кардинал Кох наполягає, що небезпечно оголошувати «життєві реалії» третім джерелом Об’явлення поряд зі Святим Письмом і Переданням.

За матеріалами: Католицький Оглядач

Джерело:   CREDO

Немає коментарів:

Дописати коментар