ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

19.03.15

19.03.2015р. Б. / На День захисту життя до Кам’янця-Подільського привезуть мощі св. Бернадети Субіру

У суботу та неділю, 21-22 березня, в Кам’янці-Подільському уже традиційно відбудеться День захисту життя. З цієї нагоди до кафедрального собору свв. Апостолів Петра і Павла привезуть мощі св. Бернадети Субіру.

День захисту життя відбуватиметься у Кам’янці-Подільському вже всьоме. Ініціатором таких щорічних заходів став настоятель парафії Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії у Писарівці о. Роман Казімєрчак. У своїй парафії о. Роман заснував також Будинок Захисту Життя, де живуть самотні жінки під час вагітності та після пологів. А в кафедральному соборі Кам’янця-Подільського щороку під час Великого Посту проводиться дводенна молитовна зустріч, що присвячена збереженню життя ненароджених дітей. На зустріч приїжджають вірні з різних парафій Кам’янець-Подільської дієцезії.

Під час Дня захисту життя відбуваються конференції, адорації. Особливою є Хресна Дорога зі свідченнями, під час якої учасники діляться особистими історіями на тему збереження життя ненародженої дитини.

Щороку на День захисту життя вірні вшановують реліквії святих. Цього року до Кам’янця-Подільського привезуть мощі св. Бернадети Субіру.

Бернадета Субіру — бідна пастушка, якій у 1868 році 18 разів об’являлася Богородиця у гроті Масаб’єль поблизу Лурда. Матір Божа закликала до молитви і покути та назвала себе «Непорочним Зачаттям». Нині Лурд — всесвітньо відома святиня, де постійно відбуваються чудеса зцілення, а Бернадета Субіру — свята Католицької Церкви.

Програма Дня захисту життя у Кам’янці-Подільському

Субота, 21 березня

10.00 — Реєстрація учасників

11.00 — Конференція про св. Бернадету Субіру — Свідка правди та гідності людини.

12.00 — Розарій в намірах Руху «Євангеліє Життя»

13.00 — Обід

15.00 — Коронка до Божого Милосердя і Хресна Дорога в намірах Руху «Євангеліє Життя» зі свідченнями.

18.00 — Свята Літургія із вшануванням реліквій св. Бернадетти Субіру

19.30 – Вечеря

20.30 – Зустріч св. Бернадетти з молодю та усіма охочими

22.00 – 8.00 – Адорація Пресвятих Дарів в намірах Руху «Євангеліє Життя»

Неділя, 22 березня

8.30 – Свята Літургія. Закінчення «Дня Захисту Життя».


Джерело:    CREDO

Немає коментарів:

Дописати коментар