ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

23.08.18

23.08.2018р. Б. / В університетах Угорщини закривають гендерні студії

В університетах Угорщини в зв’язку з економічною недоцільністю скасовується вивчення гендерних наук. Таке рішення ухвалив уряд країни на чолі з Віктором Орбаном. У цьому році на вивчення гендерних наук прийшло 13 осіб у двох угорських вузах, повідомляє hungarianfreepress.com.

Представники правлячої в Угорщині правоцентристської коаліції, що включає в себе консервативну партію Фідес і Християнсько-демократичну партію Угорщини (ХДПУ), вже давно критикували подібні дисципліни в університетах країни.

Так, у 2017 році лідер молоді ХДПУ Лорінца Нача назвав гендерні дослідження у ВИШах країни марною розкішшю, до того ж руйнівною. «Ми повинні підвищити обізнаність про те, що ці програми нічого не роблять, щоб підняти нашу націю. Фактично, вони руйнують орієнтований на цінності спосіб мислення, який все ще присутній в країнах Центральної Європи », – зазначав він.

А держсекретар від ХДПУ Бенце Ретварі звертався до міністерства з питань людського потенціалу з питання про те, чи можуть гендерні дослідження кваліфікуватися як академічна область.

Немає коментарів:

Дописати коментар