ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

08.05.18

08.05.2018р. Б. / 800 тисяч перуанців вийшли на марш за життя

800 тисяч перуанців взяли участь у марші на захист життя, який пройшов вулицями столиці цієї країни.

У скерованому до них посланні єпископи розкритикували організації, які отримують велику фінансову підтримку для зміцнення проабортної діяльності, хоча конституція країни захищає життя ненароджених, пише Vatican News.

«Це непослідовно і суперечливо, бо в той час, коли перуанське суспільство бореться зі злочинністю, вбивствами, викраденням людей, насильством щодо жінок і шукає спосіб покласти край злочинам, існують рухи і організації з великими фінансовими ресурсами, які підтримують дії проти ненародженого життя, хоча воно абсолютно невинне і беззахисне і не може оборонити себе від агресорів», — написали єпископи Конференції Єпископату Перу.

У посланні, адресованому учасникам маршу за життя вони нагадали, що фундаментальне право кожної людини — це право на життя, бо воно становить основу і підставу для інших прав. Крім того, людське життя не може залежати від людських рішень. «Ми маємо бути уважними і чітко вказувати на всі політичні спроби, які не враховують захист життя від його зачаття», — написали єпископи. Бо саме тоді воно починається. Суспільство, яке не здатне захищати почате людське життя, рухається до руйнування, і не може прагнути до прогресу, коли державі дозволено винищувати життя своїх синів».

Немає коментарів:

Дописати коментар