ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

25.02.18

25.02.2018р. Б. / Католики Південної Кореї зібрали більше 1 млн. підписів проти розширення «права» на аборт

Католики Південної Кореї зібрали більше 1 млн. підписів під петицією, яка вимагає не допустити розширення «права» на аборт у цій країні, повідомляє хорватський католицький портал Bitno.net.

Петиція католиків стала відповіддю на те, що минулого року група неурядових організацій виступила з петицією, яка вимагала повну декриміналізацію аборту у цій країні. Ця петиція набрала 230 тис. підписів.

Згідно з діючих норм законодавства у Південній Кореї аборти дозволені у випадку зґвалтування, інцесту, небезпеки для життя матері та у випадку важких дефектів ненародженої дитини.

Сеульський кардинал Ендрю Йеом Су-юнґ зазначив, що цей збір підписів та його плоди свідчать про те, що Церква у Південній Кореї залишається відданою своїй місії захисту життя.

У Південній Кореї католики складають 10% з-поміж 5 млн. населення країни.

Джерело:  Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар