ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

12.09.17

12.09.2017р. Б. / 8 виправдань, про які потрібно забути, щоб досягнути успіху в житті

Письменник і підприємець Алден Тан визначив типові виправдання, що властиві людям на шляху до успіху. Якщо ж ви прагнете звершень, ці фрази просто необхідно забути.

1. Я зайнятий
Розповідати усім про те, наскільки які ви зайняті, — маячня. Кожен із нас сьогодні зайнятий. Якщо ви справді чогось хочете, то, будьте певні, час знайдеться. З іншого боку, якщо хтось відповідає, що аж ніяк не може знайти вільної хвилинки для вас, доречним буде переосмислити стосунки з цією людиною. Напевне, ви для неї не надто важливі. Позбудьтеся таких осіб і почніть будувати власне життя в приємнішому оточенні.

2. Мені бракує натхнення
Ось вам така думка: "Натхнення — для дилетантів. Усі інші просто приходять і роблять свою роботу", — так говорить Чак Клоуз.

Якщо постійно відчувати необхідність у натхненні, щоб виконувати власну роботу, навряд чи вдасться досягти успіху. Потреба почуватися добре для того, щоб братися за справу, говорить про ваше ставлення до труднощів.

Не чекайте на натхнення. Просто робіть те, що потрібно. Натхнення й відчуття "напливу" прийдуть посеред шляху.

3. Я надто стомився
У сучасному світі стомлюється кожен. Якщо відчуваєте, що не виспалися, подивіться в Інтернеті, як зробити сон продуктивнішим, розрахуйте необхідну кількість годин. Побутує навіть думка, що можна нормально функціонувати, якщо спати лише 4 години на добу. Якщо хтось на це здатен, здатні і ви.

Варто відкоригувати свій стиль життя і виробити корисніші звички. Перестаньте заглядати в телефон після того, як лягли в ліжко. Більше займайтеся спортом. Гуляйте.

І, перш за все, відкиньте летаргію та візьміться до справ. Якщо ви не хворі фізично, маловірогідно, що ви втратите свідомість від праці, чи що вона вас вб’є.

4. Я недостатньо хороший в цьому
Абсолютна маячня. Будь-яка людина чогось навчається. Ви ніколи не дізнаєтеся, наскільки хороші в чомусь, доки не спробуєте. І тоді, цілком ймовірно, здивуєте самих себе.  Неможливо знати завчасно з чим ніколи не впораєтесь. Лише спробувавши щось зробити, зрозумієте, наскільки ви сильні.

Отож вперед — кращого моменту все одно не буде.

5. Не хочу цього робити, оскільки результат не гарантований
Йдеться не про ваш страх чи невпевненість у собі. Це лише небажання пройти необхідну боротьбу, що її вимагають життя і робота.

Кілька місяців тому мій ментор сказав: "У житті не існує гарантій. Єдина гарантія — смерть". І це дуже правдиво! Тому досить вигадувати виправдання, що робота не варта часу, поки результат не гарантований. Адже тоді це вже не робота. Це наперед виграшна лотерея. Отже, беріться до роботи з невизначеністю й приймайте її як належне.

6. Ніхто не допоможе, а самому цього робити не варто
Послухайте, візьмімо будь-який винахід чи ідею: хтось же це вигадав першим, і зробив без сторонньої допомоги. Ця людина не була впевнена, що досягне успіху. Якщо хтось зміг, чому ви не здатні на це?
Допомога приходить, якщо про неї просять. Однак фундамент усе одно потрібен. І тому головне — це почати. Якщо просити про допомогу, не демонструючи власної волі до роботи, іншим буде начхати. І якщо ви очікуєте на підтримку, що прийде сама по собі, чекайте розчарувань.

7. Я не гідний цього
Або ж "у мені немає нічого особливого" чи "я не заслуговую на успіх". Це означає, що у вас серйозні внутрішні проблеми. Однак насправді це лише відмовки, щоб нічогісінько не робити та прийняти своє комфортне, хоч і посереднє, існування. Це відмовка, яка сприяє вірі в нав’язані суспільством думки й примушує дивитися на успіх інших з-за лаштунків.

Насправді ви — особливі. І напевне гідні чогось. Просто повірте в це. Адже все це в голові. От і починайте змінюватися там же. Більше жодних відмовок.

8. Мені жахливо не щастить
Фортуна — дуже пафосна й заплутана концепція. Але все це — як і віра в те, що вам нібито нещастить, — засіло у вашій голові.

Простіше кажучи, потрібно припинити грати роль жертви, вбачати уроки й позитивні моменти в усіх так званих "невдачах", що трапляються. Доля й невизначеність ніколи не повинні ставати на заваді. Змусьте життя підкоритися вам! Створіть його таким, щоб талан слухався вас.

Немає коментарів:

Дописати коментар