ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

28.05.15

28.05.2015р. Б. / Екуменічна молитва про мир в Україні та захист від окупації до Марти Вєцької в Маріуполі

27 травня мощі покровительки хворих та знедолених блаженної Марти Вєцької привезли до Греко-Католицького храму Маріуполя. Це був другий день паломницького візиту реліквій до приморського міста.

Нагадаємо, блаженна монахиня Марта Вєцька зі згромадження Дочок Милосердя Вікентія де Поля служила у Снятині Івано-Франківської області. Її історія цікава тим, що сестра погодилася віддати своє життя за хворого на тиф коли доглядала людину із важкою недугою, хоча знала, що може також заразитися. Збереглося чимало свідчень людей, які розповідають про зцілення душі і тіла, які отримували коли молилися та вшановували святу. 25-26 травня реліквію привезли до Маріуполя, щоб потім відправити у міста АТО.

О 19 годині 27 травня на вулиці Грецькій, 156 у Греко-Католицькому храмі Маріуполя виставили мощі блаженної Марти та відправили вечірню за участю християн різних конфесій.

До присутніх звернувся отець Віталій Новак із римсько-католицького ордену Святого Вікентія де Поля, який супроводжує реліквію у Всеукраїнському паломництві. Священик  розказав, що паломництво мощей блаженної Марти Україною організували незадовго до 400-ліття заснування Ордену Вікентійців.

“Харизмат ордену, його великий дар опіки, найбільше втілює блаженна Марта Вєцька, яка об’єднувана своїм служінням всіх потребуючих людей”, - сказав отець Віталій.

Отець нагадав, що могила блаженної Марти в Снятині була і залишається найбільш відвідуваним місцем паломників, які просять заступництва  у своїх бідах. Саме там, на могилі, “на якій день і ніч горять свічки”.

Священик Греко-Католицької парафії отець Ярослав Лис наголосив, що “святі - є угодниками Божими. І через них - прославляємо Бога”. Та закликав просити заступництва блаженної, її благодаті.

Присутні молились Акафіст за захист від окупації, за Маріуполь та захист усіх міст. Щоби Бог відвернув ту загрозу, яка так відчутна на Сході.

Нагадаємо, 26 травня міжконфесійна молитва відбувалася в наметі на центральній площі міста. А вранці 27 травня мощі блаженної Марти Вєцької вшановували в святині Римсько-Католицької Церкви – у санктуарії Матері Божої Ченстоховської.

Автор: Ганна Щокань

Немає коментарів:

Дописати коментар