ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

15.01.19

15.01.2019р. Б. / Підтримка Папи для «Маршу за життя» в Парижі

Наступної неділі в Парижі, столиці Франції, відбудеться 13-й Марш за життя, організований різними організаціями, між якими й католицькі товариства.

Пошана до спротиву сумління в медичній професії. Саме ця тема перебуває в центрі уваги 13-го Маршу за життя, що запланований у Парижі на 20 січня 2019 року. Через Апостольського нунція у Франції архиєпископа Луїджі Вентуру, Організатори події отримали заохочення від Святішого Отця.

«Папа Франциск щиро вітає учасників Маршу за життя. Керуючись переконаністю в тому, що “все зло, сподіяне у світі, підсумовується ось цим: зневага до життя” (загальна аудієнція 10 жовтня 2018), Папа заохочує невпинно свідчити невід’ємні цінності людської гідності та життя», – читаємо в короткому посланні.

Право на спротив сумління

«Незважаючи на спроби баналізувати аборт, – стверджують організатори, між якими різні католицькі організації, – цей жест ставить перед всім громадянським суспільством справжній виклик сумління». Отож, цьогорічний Марш за життя має на меті стати «закликом до французів рішуче поглянути на прийняття життя, рахуючись з правом на спротив у сумлінні».

Немає коментарів:

Дописати коментар