ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

20.03.18

20.03.2018р. Б. / Мати поділилась вражаючим фото дитини віком 7 тижнів від зачаття

Американська матір на ім’я Карла опублікувала в мережі фото своєї дитинки після того, як в неї відбувся викидень на терміні 7 тижнів вагітності. Її метою було зруйнувати стереотип, який поширюють захисники абортів і який полягає в тому, що на такому терміні вагітності плід складається лише із набору клітин і не є людиною.

Однак, як видно на фото, дитина вже має цілком «людський» вигляд, в неї вже розвинуті пальці рук і ніг, сформоване обличчя, очі, ніс і навіть можна побачити мозок.

Як відомо, в період 7 тижнів після зачаття у дитини розвиваються обидві півкулі головного мозку, через тонку шкіру можна розгледіти вени, печінка вже викидає червоні кров’яні клітини, дитина вже має апендикс і підшлункову залозу.

Як зазначає LifeSiteNews, фото, яким поділилась Карла, демонструє справжнє чудо розвитку дитини в лоні матері.

Джерело:  Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар